AIDA

I en del af AIDA’s lager, har vi fundet plads til at hjælpe virksomheden med at udskifte gamle pakninger, pakke om, mærke om og pakke salgesdisplays. Vi har daglige opgaver for ADIA.

Folkene hos Borups Pakkeri er blevet en vigtig del af vores logistik, de giver os en fleksibilitet således vi hurtigt kan pakke om efter vores kunders ønsker og behov.

Peter Maae Jensen

Adm. direktør, AIDA

Carletti

Èn af de faste opgaver for Carletti er pakning af Moccabønner. De håndpakkes i små folieposer, som lukkes med en pap-hænger. Opgaven ville normalt skulle løses i et lavtlønsland. Nu holder vi opgaven i Danmark og tæt på Carletti.

Ud over Moccabønnerne har vi ofte akutte opgaver, pakning af salgesdisplays, rutine pakninger og ommærkning.

Vi har arbejdet sammen med Borups Pakkeri gennem flere år. De har adskillige gange reddet en leverance og hjulpet med at reducere spild.

Deres arbejde er essentiel for, at dele af produktionen kan blive på dansk jord. Det er vi meget tilfredse med.

Lars Frandsen

Logistikchef, Carletti

Forleden måtte vi hjælpe med at klippe 3 cm af plastrør til sæbedispensere. Det var nødvendigt at klippe og ikke skære, for åbningen skulle bevare sin runding. Dispenserene var leveret med for langt rør og indgik i en pakke, der ellers ville være kasseret. Nu undgik Nopa Nordic, at de fine pakker gik til spilde.

Borups Pakkeri hjælper os med løbende opgaver. Det er alt fra krympefoliering, til pakning, etikettering og manuelle udfordringer. De hjælper med kort varsel, og har medvirket til at reducere vores spild. Jeg kan varmt anbefale Borups Pakkeri og det koncept de står for.

Henry Elkjær

Fabrikschef, Nopa Nordic A/S

Leighton Food

En del varer præsenteres på salgesdisplays, som vi pakker og gør klar til leverance.

Ind imellem hjælper vi også med ompakninger og sparer Leighton A/S for spild.

System Frugt A/S

Vi har fast stab af lagerfolk, som både tømmer containerne og pakker produkterne ud, samt sender dem videre til produktionen.

Vi pakker også displays  med produkter på paller, så de er klar til at sende ud til butikkerne.

Med deres in-house løsning er Borups Pakkeri blevet en integreret del virksomheden.

Folkene hos Borups Pakkeri er blevet en vigtig del af vores logistik, og de har løst alle opgaver til fuld tilfredshed.

Jan Hansen

Lagerchef, System Frugt A/S

Det er et smart system, 1stepAhead har udviklet. Man bestiller en fin gaveæske med en biografbillet online. Sort til manden, hvid til kvinden. Vi modtager bestillingerne, printer billet med modtagernes navn, pakker og sender, så gaven kommer frem i rette tid.