billede05.jpg

Der er så mange forskellige opgaver, vi kan løse, at det er umuligt at beskrive. I stedet giver vi dig her nogle konkrete eksempler. Har du opgaver, som vi ikke har nævnt, kan vi sikkert hjælpe alligevel. Og du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. 

Relabeling og ompakning

Vi får ofte opgaver, hvor en forkert etiket skal udskiftes, eller hvor nye skal sættes på. Det kan være prøveordrer, partier med fejl-etikettering, variable leverancer mm.

Lige så ofte skal vi pakke leverancer om. Det kan være leverancer, der skal tilpasses en bestemt modtager, som modtages fejlpakket fra anden leverandør eller flere forskellige varer, som skal pakkes i samme leverance osv.

Fælles er, at opgaven kan løses hos os eller in-house.

Display-pakning

Der er mange kunder, som benytter vores fleksible hjælp til handling af displays. Det kan være kampagne-displays, in-shop løsninger, 1/4 paller med display og varer – og stort set alle typer displays, hvor vi både kan samle, pakke, tælle, forsende osv.

Tømning af container/biler

Vi har både erfaring og stærke hænder til opgaven. Det kan være en fast aftale, eller når der opstår spidsbelastninger. Vi gør det lige så fleksibelt, som du ønsker.

Pakning og wrapping

Mangler du assistance til pakning og wrapping? Måske kun få dage. Måske nogle gange om året? Eller er det mere permanent? Så bare ring til os. Vi arbejder gerne sammen med din bestående stab og indgår i logistikken, præcis som du ønsker.

Akut hjælp

Der kan opstå pludselige behov for ekstra hjælp. Sygdom. Spidsbelastninger. Maskinnedbrud. Der er masser af forhindringer, som kan ramme selv den bedste logistik.

Hvis det sker inden for områder, der kræver arbejdsomme hænder, kan vi springe til med kort varsel.  Det kan måske redde den vigtige leverance til en stor kunde. Og vi gør det med et smil. Bare ring, når det brænder på!

Sæson udsving

Har du en sporadisk produktion som følge af de forskellige sæsoner. Vi står parat til at hjælpe, når arbejdsbyrden bliver for omfattende.